< 2020 >
septembrie 14 - septembrie 20
 • 14
  14.Septembrie.Luni
  Niciun eveniment
 • 15
  15.Septembrie.Marţi
  Niciun eveniment
 • 16
  16.Septembrie.Miercuri
  Niciun eveniment
 • 17
  17.Septembrie.Joi

  Granny Project - proiecție KineDok

  20:30 -22:00
  17/09/2020

  Profităm de zilele însorite de toamnă pentru a extinde șirul de proiecții în aer liber cu mai multe premiere locale și filme creative, aduse în spații mult iubite de comunitatea noastră.

  Continuăm programul KineDok sub forma unui cinema ambulant, alternativ și fresh, ce face încă o oprire pe terasa KF arad. De această dată explorăm memoria și trecutul printr-o experiență unică și captivantă, generată de un film creativ, fascinant și curajos!

  Granny Project / Nagyi projekt este o investigație de 7 ani asupra memoriei și trecutului, un documentar ”coming of age”, un experiment realizat de trei nepoți alături de bunicile lor, spre a forma o punte de comunicare cu generațiile viitoare prin viața extraordinară a bunicilor și a moștenirii lăsată de acestea. ✨

  ——–
  GRANNY PROJECT
  Regia: Bálint Révész
  Producție: Germania, Ungaria, Marea Britanie
  Durată: 89 min

  Sinopsis:
  Trei nepoți și bunicile lor se îmbarcă într-o călătorie anarhică în căutarea moștenirii istorice și personale. Cum funcționează memoria? Cum pot fi transmise experiențele din generație în generație? Cum schimbă actul narației experiența? Un road movie complex cu personaje captivante: spioana britanică cu un simț al umorului sec, unguroaica care a supraviețuit Holocaustului și dansatoarea germană a cărei privire înspre trecut se dovedește a fi cea mai dificilă.

 • 18
  18.Septembrie.Vineri
  Niciun eveniment
 • 19
  19.Septembrie.Sâmbătă
  Niciun eveniment
 • 20
  20.Septembrie.Duminică
  Niciun eveniment