SUSŢINE

Sponsorizări prin redirecţionarea impozitelor

Poţi să ne susţii activitatea şi să contribui la realizarea proiectelor şi evenimentelor noastre fie prin donaţii, fie prin sponsorizări realizate prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit (persoanele fizice) sau a 20% din impozitul pe profit (persoanele juridice). Prin redirecţionare impozitelor către organizaţii non-profit, ai posibilitatea să decizi în mod direct şi decisiv asupra modalităţii în care vor fi utilizate impozitele pe care le-ai plătit statului.

  • 3,5% din impozitul pe venit (persoanele fizice)

Persoanele fizice au posibilitatea de a susţine activitatea organizaţiilor non-guvernamentale prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit plătit statului în anul 2020. Procedura de redirecţionare este foarte simplă: completezi declaraţia 230 şi o depui la administraţia financiară de care aparţii până la data de 25 mai 2021. Poţi să descarci formularul de aici: D230 sau de pe platforma redirectioneaza.ro.

  • 20% din impozitul pe profit (persoanele juridice)

Dacă reprezinţi o firmă, poţi să direcționezi 20% din impozitul pe profit datorat statului, către Asociația CitiZenit, prin sponsorizare (în orice perioadă a anului). Procedura este simplă: la momentul redactării contractului de sponsorizare, faci o estimare a valorii cotei de 20%. Contractul astfel încheiat va reprezenta dovada sponsorizării, iar în baza acestuia vei putea realiza redirecţionarea cotei din impozitul pe profit.

Donaţii

Poţi oricând să faci o donaţie către Asociaţia CitiZenit prin intermediul Paypal sau direct în contul nostru bancar. Banii donaţi vor fi utilizaţi la realizarea proiectelor asociaţiei, iar informaţii legate de modul în care au fost utilizaţi vor fi transmise către donatori la cerere.Pentru clarificări sau informaţii suplimentare, poţi oricând să ne contactezi prin e-mail la adresa contact@citizenit.ro.

Asociaţia CitiZenit

Cod de identificare fiscală: 32486899
IBAN: RO36CECEAR0330RON0548436, deschis la CEC Bank